imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le az iOS 12 és a macOS Mojave háttérképeit!


Idén is elég király képeket állított be alapértelmezett háttérként az Apple legújabb rendszerein és ahogy azt megszokhattátok, már tölthetitek is őket.

Nem is nagyon ragoznám túl a dolgot, alább találjátok a képeket. Annyit még érdemes hozzátenni, hogy a macOS Mojave nem véletlen két képpel is érkezik. Tegnap ugyebár bemutatták a Dark Mode-ot, amihez kapcsolódóan debütált az úgynevezett Dynamic Desktop funkció is. Ez a napszaknak megfelelően változó háttérképeket takarja, azaz például nappal világos a sivatag, este pedig a háttérképen is beesteledik. Apróság, de szerintünk nagyon király. Ha meglátogatjátok a Mojave bemutatóoldalát és legörgettek a Dynamic Desktopig, eljátszhattok a dologgal.

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!