imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le az iPhone X exkluzív csengőhangját


Az új csúcskészülék mellé nemcsak szuper funkciók, hanem exkluzív háttérképek, és egy vadiúj alapértelmezett csengőhang is dukál. Csak emiatt ne vegyél iPhone X-et, töltsd le most és állítsd be bármelyik készülékeden.

Az Apple mindig is erős volt meghatározó csengőhangok megalkotása terén. Figyeld csak meg, ha megszólal a Opening dallama (az iPhone-ok alapértelmezett csengőhangja az iOS 7 óta), a fél busz egy emberként kap a zsebéhez. Valószínűleg te is, ha csak nem váltottál egyedi csengőhangra. És ez még csak nem is az első alkalom, hogy az Apple létrehozta A Csengőhangot – ezelőtt a Marimbával volt ugyanez a helyzet.

Ahhoz, hogy ezek a dallamok ennyire ismertek és népszerűek legyenek három dolog kellett: 1.) az iPhone töretlen népszerűsége; 2.) hogy alapértelmezettek legyenek minden iPhone-on; 3.) hogy földi halandónak piszok nehéz legyen átszenvednie saját csengőhangját az iTunes-os keresztül, így inkább maradjon a gyárinál.

A fenti három pontból csak az utolsó maradt igaz az iPhone X alapértelmezett csengőhangjára, a Reflectionra. Az első pont ott dől, hogy az iPhone X egyelőre (és valószínűleg még egy jó darabig) ritka kincs, nem lesz mindenkinek a zsebében egy. A második pedig ott, hogy most először csinált olyat az Apple, hogy egy új csengőhang nem az aktuális iOS sajátja, hanem egy telefon exkluzív tulajdonsága.

Ez persze elég igazságtalan a meglévő, nem-iPhone X felhasználókkal szemben, így beszereztük nektek a Reflection éteri dallamait, hogy ti is beállíthassátok magatoknak. Hallgassátok meg a fenti videóban, ha pedig megtetszett, akkor erre tovább a letöltéshez.

Ha szívesen beállítanád, de allergiás rohamod támad, ha az iTunes-t kell használnod, ajánljuk jó szívvel a Waltr 2 nevű kiváló programot, aminek köszönhetően örökre elfelejtheted az iTunes-t.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!