imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le a Windows 95-öt! Jól olvastad, tényleg megteheted!


Az egykori operációs rendszerből most csináltak egy 100 megabájtos alkalmazást, amit gond nélkül telepíthetsz Macre is. Nosztalgia ezerrel. Ennél adekvátabb még sose volt a „ha csak egy dolgot csinálsz ma“ típusú mondás.

Azt hiszem kár lenne sokáig húzni a szót, szóval csak nagyon röviden. Felix Rieseberg Slack fejlesztő fogta magát és hobbiból elkészítette a Windows 95 alkalmazást. Gyakorlatilag 130 megabájtba sűrítve egy teljesértékű Windows 95-öt kapunk passziánsszal, painttel, aknakeresővel. Besz*rás.

Egyedül az Internet Explorer nem tölti be az oldalakat, cserébe viszont van floppy támogatás! Az egész mindössze 200 mega RAM-ot emészt fel, szóval tényleg körülbelül minden géppel fel lehet pattanni a nosztalgiavonatra.

GitHubról lehet tölteni a projektet.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!