imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

TOMS Apple Watch szíj

TOMS Apple Watch szíjak – adj fényt, adj időt


A világszerte ismert jótékonysági cipő- és ruhamárka, a TOMS, egy újabb lehetőséget biztosít arra, hogy jót tehess egy nélkülözővel. Hasonlóan a (PRODUCT)RED termékekhez, ezekkel a különleges szíjakkal is egy nemes célt támogathatsz.

A TOMS Story

A TOMS alapítója, Blake Mycoskie, 2006-ban egy argentínai útja során vált szemtanújává annak, hogy nélkülöző gyermekek cipő nélkül élnek. Segíteni akart, így létrehozta a TOMS Shoes cipőmárkát, aminek minden megvásárolt darabja után egy rászoruló gyermek is kap egy pár cipőt.

Ami csak egy ötletnek indult, mára komplett üzleti modellé vált. A TOMS a világ 70 országban több mint 60 millió pár cipőt osztott ki. De hamar túlnőtt a projekt, és mostanra már nem csak lábbelikkel segítenek, hanem szemüvegekkel, ivóvízzel és képzett szülészekkel is, a biztonságosabb szülésért. Ez a paletta bővült most az új Apple Watch szíjkollekciónak köszönhetően.

TOMS Apple Watch szíj

Adj időt

A TOMS egy újabb zseniális kampányba kezdett. Ötletes módon, az Apple Watch óráddal most időt ajándékozhatsz a nélkülözőknek. Ugyanis minden megvásárolt szíj egy évnyi napenergia-alapú világítást biztosít egy rászorulónak, akik sajnos rengetegen vannak. Statisztikai adatok alapján körülbelül 1,2 milliárd ember nem jut elegendő elektromossághoz a világon. Ez a Föld össznépességének egyhatoda.

A klasszikus megjelenés utazáshoz és kalandokhoz lett tervezve. De a TOMS for Apple Watch szíjak nem csak a stílusról szólnak. Változást is hoznak azok életében, akik erre a legjobban rászorulnak azáltal, hogy napenergia alapú világítást biztosít biztosít számukra.

Amint ezek az emberek hozzáférhetnek egy biztonságos, megbízható fényforráshoz, egyel több gyermek tud tanulni az éjszaka is; egyel több boltos tarthat nyitva sötétedés után, ezzel szert téve némi extra bevételre; valamint egyel több család élhet egészségesebben és biztonságban.

Ahol fény, ott lehetőség is van.

A termék

A szíjak mind a 38 milliméteres, mind a 42 milliméteres Apple Watch-ra többféle változatban érkeznek. Az alap széria (Utility Collection) minden darabja ellenálló, szőtt nylonból készül, valódi bőr kiegészítő részletekkel, és rozsdamentes acél csattal. Színekből sincs hiány: van csíkos, nem csíkos, piszkos pink, olajzöld, fekete, kék és agyagszínű is.

A prémium széria (Artisan Collection) már belülről is valódi bőr borítást kapott, szintén rozsdamentes acél szíjjal. Ezeknél a daraboknál a mintázat kézzel szőtt, gyémántszerű stílusra hajaz, és kifejezetten egyedi hatást kelt. Színeket illetően fekete, piros és kék szíjak közül választhatunk.

Kézbe véve mindegyik szíj minőséginek és igényesnek hat, valóban jól néznek ki. Az egyetlen felróható negatívum, hogy hajlításnál elég merevek. Az árra viszont nem lehet panasz. Az Utility Collection darabjai az Apple sportszíjakkal egyárban vannak, tehát 17 900 forintba fognak kerülni, míg a prémium Artisan Collectionért is csak 26 900 forintos áron szerezhető be.

TOMS Apple Watch szíj

Ha amúgy is lecsaptál mostanában egy gigaakciós Apple Watch-ra, vagy csak tetszenek a szíjak és szeretnél segíteni, akkor a TOMS legfrissebb terméke kiváló választás lehet.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!