imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

ToothFairy: kötelező app minden AirPods tulajdonosnak


Ma egy pofonegyszerű appot mutatunk nektek, amit ennek ellenére biztosan imádni fog minden AirPods tulajdonos, aki több Apple-termékkel is használja a fülest.

Az utóbbi évek egyik legjobb Apple terméke szerintünk egyértelműen az AirPods. Váratlanul érkezett, megvan benne az innováció, tökéletesen működik kompromisszumok nélkül. Tényleg nem igazán tudnánk semmit mondani, amiben jelentős fejlődésre lenne szüksége a terméknek.

A csatlakozást kivéve. Ha az ember fia, lánya csak egyetlen készülékkel használja addig minden rendben. Egyszer összepárosítod mondjuk az iPhone-nal a varázslatos W1 chip segítségével és soha többet nem kell ezzel foglalkoznod. De ha több készüléked is van, jönnek a bonyodalmak.

Amint bejön a képbe mondjuk egy MacBook, kezdődhet az ide oda párosítgatás. Hiába tudja az eszköz iCloudon keresztül, hogy mindkét termék hozzád tartozik, a stafétát nem tudják automatikus átadni egymás közt az eszközök. Ez pedig kámforrá változtatja a W1 chip nyújtotta kielégítően sima fluenciát…

Ezt a hiányosságot hivatott javítani a ToothFairy. Lényegében egy a Maces menüsávba beépülő ikonról van szó. Rákattintasz és csatlakozik az AirPods. Ennyi. Opcionálisan még kattintanod sem kell, elég csak lenyomni egy tetszőlegesen kiválasztott billentyűkombinációt. Minden szívás megszűnik. Beérsz az irodába, és egy pillanat múlva már a Macedről hallgathatod tovább az iPhone-on megkezdett zenét.

Persze kapunk némi extrát is emellé. Például tök király Dark Mode támogatást a kijelzőfelületen, néhány haladó beállítást, választhatunk különböző ikonok közt és hasonlók. Sőt, ha hajlandóak vagyunk lemondani a mikrofonról, még a hangminőség is javulhat!

Az alkalmazás 1 090 forintba kerül és biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni a vételt, ha te is AirPods tulaj vagy több Apple-készülékkel.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!