imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töretlen az iPhone 8 népszerűsége


Egy friss felmérés szerint több hónappal bemutatása után is uralni tudja a nemzetközi okostelefonpiacot az iPhone 8. Ezzel nem csak riválisát, hanem a házon belüli csúcsmodellt is lenyomta…

A Counterpoint piackutató cég most publikált jelentésében a 2018 májusi nemzetközi okostelefon helyzetről közölt érdekességeket. Mint kiderült, hiába gondoltuk azt a megjelenésekor, hogy az iPhone 8 egy szuper iPhone borzasztó időzítéssel, a készülék hónapokkal az újdonság varázsának múltával is tarolni tudott.

 

Nem volt ez mindig így. Áprilisban például a rivális Samsung Galaxy S9 Plus végzett ugyanezen lista élén. Az iPhone 8 viszont most ugyan csak egy vékonyka hajszállal, de átvette a vezetést. Egy tizedesjegyre kerekítve, mind a szóban forgó iPhone és Galaxy is 2,4%-ot vitt el a nemzetközi piacból, tényleg csak minimális különbségről lehet tehát szó.

Harmadik helyen az iPhone X végzett 2,3%-kal, őt követi a Xiaomi Redmi 5A (2,2%), majd az iPhone 8 Plus zárja a top 5-öt 2,1 százalékkal. Az előzés oka a Counterpoint szerint az új reklámkampánynak köszönhető, amelyben ügyesen meglovagolva a labdarúgó-világbajnokság körüli hype-ot, az iPhone kamerafunkcióit hangsúlyozta ki az Apple. Úgy látszik, ez sok potenciális vásárló pénztárcáját meg tudta mozgatni.

Az is érdekes, hogy a növekedés úgy jött össze, hogy ugyebár szeptemberben érkeznek az új készülékek. Ezek szerint az ilyenkor szokásos pletykaáradat, találgatás és jóslat nem ment az eladások rovására, aminek minden bizonnyal igencsak örülnek Cupertinóban.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!