imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Torus. – Vigyázz hova koppintasz!


A Torus. a ritmikára építőt ügyességi játékok táborát erősíti. Ez pedig épp elég indok, hogy elszórakozzunk vele néhány órát.

Szeretjük azokat a játékokat, amik nem csupán a vizuális világra építenek és nagy hangsúlyt fektetnek a zenei aláfestésre is. A zene remek eszköze a hangulat meghatározásának, a tempó diktálásának és az izgalom fokozásának. A Torus. pedig tipikusan az a játék, ahol a fejlesztők átestek a ló túloldalára: kevésbé szép, de annál izgalmasabb a végeredmény.

Pöttyökön kell áthaladnunk, ha pedig nem elég fürgék az ujjaink, hamar elnyelhet minket a feketeség. Nagyjából így tudnám röviden összefoglalni miről szól ez a játék, de ez önmagában nem adja át az élményt. A zene ütemet ad a játékmenetnek, a fokozódó hangulatban pedig hamar elkezd kapkodni az ember és kezdheti előről az egészet.

Ilyen módon érdemes fejhallgatóban játszani, a zajmentes játékok kedvelői messzire kerüljék el a Torust. Nem különösebben addiktív, de azért néhány órát elszórakoztatott. A koppintások szaporázásra egyébként a néhány éve hódított Piano Tiles nevű ügyességi játékra emlékeztetnek, ahol ritmusra kellett a zongora billentyűit lenyomni, a pálya pedig folyamatosan gyorsult.

Nos, bár nem egy az egyben koppintása a koncepciónak, nagyon közel áll hozzá. Valamiért mégis újra és újra játszani támad kedvem ezzel a játékkal, még ha nem is legjobbak közül való amivel valaha játszottam. A körök követése jó móka, és mivel teljesen ingyenes ezért rajta hagyom az iPhone-omon.

• Torus. letöltése az App Store-ból (univerzális – ingyenes)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!