imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tovább bővítené AR csapatát az Apple


A cég HR-es csapata pedig vért izzadva keresi azokat a mérnököket, akik a kiterjsztett valóság projekteken túl dolgoztak már korábban térkép fejlesztésen vagy hely alapú alkalmazáson.

Ahogy nemrégiben beszámoltunk arról, hogy nagy valószínűséggel ismét egy AR-céget kebelezett be az Apple, úgy erre a céghez köthető álláshirdetések sem tudnak rácáfolni. A Thinknum gyűjtéséből az derült ki, hogy a vállalat folyamatosan keresi az új munkaerőt erre a területre. Plusz pont, ha az ember korábban foglalkozott már térképpel, vagy hely alapú API fejlesztésével.

Az Apple minden bizonnyal a saját térkép appját csiszolgatja az Apple Park falai között, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy korábban egyértelmű kinyilatkoztatást is tettek erre vonatkozóan:

Mióta kiadtuk az első verziót 6 évvel ezelőtt nagy erőfeszítéseket tettünk a térkép felgyorsításáért. Amikor elindultunk, akkor még minden az irányokról, a navigációs részről szólt. Arról, hogy a felhasználó hogyan juthat el egyik pontból a másikba. Folyamatos változtatásokat eszközöltünk, több millió új helyet adtunk az adatbázishoz és folyamatosan frissítettük a térképet. […] Új szintre akarjuk emelni ezt az egészet. Azon dolgozunk, amiben hiszünk: megcsinálni a világ legjobb térkép alkalmazását. Ehhez az új lépcsőfokhoz az alapoktól építjük újra az adatbázisunkat. – mondta korábban Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásokért és szoftverekért felelős alelnöke.

Persze, ha már térkép és kiterjesztett valóság, akkor a jelentkezőnek nem árt képben lennie a LIDAR rendszerekkel sem. Vagy más néven az önvezvető autók szemével, ami az Apple háza táján manapság nem is annyira ritka látvány, Kalifornia környékén pedig főleg nem az. 

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!