imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tovább kergettük az iPhone tulajokat a VOLT fesztiválon


Megtört a jég! Az előző Volt fesztiválos videónkban minden megkérdezett a Volt – Facebook – Instagram appok körül pörgött. Hihetetlen, de a mai videóban végre újabb alkalmazásokat is említettek a fesztiválon megkérdezett iPhone tulajok.

Sőt! Megtaláltuk az első embert aki nem esne kétségbe, ha a telefonjával együtt elveszne az egész élete, ugyanis tudja mi az az iCloud, és használja is biztonsági mentésekre. Megtaláltuk a legmagasabb fesztiválozót, és a legcukibb kiejtést is a Youtube-ra illetve a Facetime-ra. Nézzétek:

Azért a Volt alkalmazást továbbra is bemondta mindenki, mintha muszáj lett volna. Pénteken kezdtünk megijedni, de nagy kő esett le a szívünkről, hogy nem csak három alkalmazást használnak a fesztiválozó fiatalok.

Ha esetleg lemaradtál a péntek esti első részről, akkor ide kattintva pótolhatod.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!