imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

További 21 fellépővel bővült az iTunes Festival programja


Majdnem pont egy hónapja jelentette be az Apple, hogy idén is lesz iTunes Festival Londonban, a Roundhouse koncerthelyszínen szeptember 1. és szeptember 30. között. Az akkori kevesebb nevet tartalmazó lista most újabb 21 taggal bővült, valamint láthatjuk  az eddig bejelentett előadók fellépésének időpontjait is.

Az új nevek az alábbiak: Jenny Lewis, Clean Bandit, Robin Schulz, Charlie Simpson, Luke Sital-Singh, Sohn, Matthew Koma, Elbow, Paolo Nutini, David Gray, The Script, Foxes, Gregory Porter, Eric Whitacre, Jessica Ware, Rudimental, Jess Glynne, Ryan Adams, First Aid Kit, Lenny Kravitz, Mnek.

A pontos dátumokat az iTunes Festival weboldalán tudjuk megnézni, a nagyobb fellépők az adott napon 22:00 órakor kezdenek, a kisebbekről egyelőre nem találtam infót. Az Apple eredeti sajtóközleményében az alábbiakat mondta Eddie Cue a fesztiválról:

Az iTunes Festival ismét lenyűgöző fellépőkkel és hihetetlen előadásokkal tér vissza Londonba. Ezek az élő fellépések mutatják meg az iTunes igazi szívét és lelkét, és nagyon örülünk, hogy világszerte ingyenesen elérhetővé tesszük őket a felhasználóink milliói számára.

Az Apple TV-ken várhatóan a fesztivál elindulása után jelenik meg az iTunes Festival csatorna, iTunesból pedig ezen a linken nézhetjük majd a fellépéseket élőben szeptember elsejétől.

Forrás: 9to5Mac.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!