imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Tripla kamerás iPhone XI koncepció


Az egyik legtrendibb pletyka a következő iPhone-t illetően az a 3 kamerás rendszer a telefon hátlapján. Nem meglepő, hogy a mostani koncepcióképeknek is ez lett az alapja.

A beszédes nevű ConceptsiPhone koncepciójának lényegi eleme a triplakamerán kívül, hogy az új iPad Pro dizájnelveit próbálja átültetni az iPhone-ba. Ennek leginkább egy iPhone 5-re hasonlító, de természetesen csupa-kijelzős készülék lett az eredménye.

Ahogy az a videón is látható, a notch valamivel vékonyodott, a Lightning portot meg USB-C váltotta. Ne menjünk el a hátlapon található otromba kamera mellett se szó nélkül, adja az ég, hogy hasonló se jusson Jony Ive eszébe tervezéskor.

Persze a minden fan-fantázia kötelező elemének számító kijelző alá integrált Touch ID sem maradhatott el. Őszintén nem értem, hogy kinek hiányzik ez a Face ID mellett, de nyilván ízlések is pofonok, én se háborognék, ha mindkettő lenne – de nem lesz.

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!