imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Tripla kamerával érkezhet a 2019-es iPad Pro is


Pár hónappal ezelőtt már szárnyra kapott a hír, hogy a 2019-es iPad Pro modellek ugyanolyan tripla kamerarendszert kaphatnak, mint ami az új iPhone 11-es szériában mutatkozott be. Most azonban kép is jár a hírhez.

Bár a fotón látható dummy nem túl bizalomgerjesztő, a fotó tulajdonosa, Sonny Dickinson vastagon bizonygatja, hogy igenis megbízható forrásból származik.

A hardver is közel azonos az iPhone 11 Próba foglalttal, és ugyanazokat a funkciókat hozza majd. Ez a kialakítás csak megerősíti, hogy a vállalat szeretne a pro felhasználók számára is biztosítani egy iPadet, amin ugyanúgy videózhatnak 4K-ban, csak még szabadabban, mintha egy Macet is cipelni kéne.

Engem bevallom nem igazán győzött meg ez a félig szőrös, ismeretlen eredetű, “de nagyon biztos forrású” kép. Kicsit még fapadosnak tűnik az a kameramodul.

Ami némi bizakodásra ad okot, az a Bloomberg múlthavi riportja, amiben alátámasztják a Macotakara értesüléseit, miszerint az új iPadek kamerái is képesek lesznek ugyanazokra a funkciókra, mint a most bemutatott iPhone-oké. Végül a 10,2″-es iPaddel sem hibáztak, szóval még bármi lehet.

Egyébként is, a Keynote-ból csomó minden kimaradt. Idén ősszel szeretettel várjuk az új Macek mellett az 2019-es iPad Pro modelleket. De jöhetne még a helymeghatározós Apple Tag és az új Apple TV is. Az AR szemüvegről már nem is beszélve. Meglátjuk…

Forrás: Sonny Dickinson

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!