imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Turbózd fel a Google Mapsed cuki kisautókkal


A Google mérnökei is felültek a cukiság vonatra, a vállalat mindenki által jól ismert térképszolgáltatása üde színfoltot csempész az autóbolondok hétköznapjaiba. Mutatjuk hogyan válthatod le a Google Maps kék nyilát cuki kisautókra!

Valószínűleg egy térképnek nem annak kell legfőbb erényének lennie, hogy atom jófej a felhasználókkal. De amikor olyan dolgokat fedezek fel egy szolgáltatásban, mint a most következő, akkor egy pillanatra másként kezdem látni a világot. A Google Maps pozíció jelölő nyilát ugyanis lecserélhetjük egy aranyos kisautóra, ráadásul több opció közül is választhatunk szín és autótípus alapján.

Így állítsd be a neked tetsző kisautót:

  1. Nyisd meg az alkalmazást
  2. Üsd be a címet és indítsd el a navigációt
  3. Koppints rá a kék navigációs nyilra
  4. Válassz egy szimpatikus kisautót

A választék egy piros szedánból, egy zöld, platós pickupból és egy sárga SUV-ból áll. Egyik sem hasonlít semmilyen specifikus modellhez, ezért 5. lépésként vegyük elő a képzelőerőnket és mindenki gondolja oda saját álomautóját. Nem tudom, hogy ez a lehetőség a marketing osztály vagy esetleg az unatkozó mérnökök fejéből pattant-e ki, a cukiságon kívül semmilyen extrát nem ad a szolgáltatáshoz. Nektek melyik a kedvencetek?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!