imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

U2 meglepetés az iPhone 6 eseményen?


Az Apple és a U2 zenekar együttműködésének már szinte hagyománya van. Legfőképpen az iPod termékekkel kapcsolatban láthattunk közös megmozdulásokat. A szeptember 9-ei Apple rendezvény kapcsán úgy tűnik, most még szorosabb kapcsolatra léphet a cég és az együttes.

Frissítés:

Cikkünk megjelenése óta a U2 szóvivője az Independentnek cáfolta a híreszteléseket:

Nem az iPhone-on jelenik meg az új lemezük, és nem lépnek fel az iPhone bemutatón

Érdekes, hogy még egy profi sajtós is úgy beszél a keddi eseményről, mintha hivatalosan is bejelentették volna, hogy jön az új iPhone, holott erről szó sincs. Viszont az már biztos, hogy Bonóék nem lesznek ott.


 

Néhány apróbb viszálytól eltekintve az elmúlt évtizedben feltűnően jó kapcsolatot ápolt az Apple és a U2. Közreműködtek iPod reklámokban, a zenekar két tagja fellépett Apple rendezvényen, és az iTunes Store kínálatában is jellemzően kiemelt kiemelt pozíciót kapnak a U2 lemezek.

Éppen 10 évvel ezelőtt történt, hogy az Apple kiadott egy U2 rajongóknak szánt iPodot, ami a zenekar tagjainak aláírását viselte a hátlapon és egy különleges poszter is járt mellé. A különleges iPod kiadásból később egy második, színes kijelzős verzió is készült. Ezen felül Bono HIV/AIDS ellen küzdő alapítványa, a (red) is az Apple állandó partnere.

ipod_u2

A legújabb elképzelések szerint a szeptember 9-én megrendezésre kerülő Apple eseményen felléphet a U2, bemutathatják az új albumukat, sőt, egyes feltételezések szerint az iPhone 6 részeként jelenne meg az új album. Annak ellenére, hogy egy ilyen jellegű együttműködés a két fél között abszolút elképzelhető és logikus, természetesen egyelőre csak találgatni lehet, bár az elmúlt napokban néhány vélt bizonyíték is előkerült.

Többek között egy nem rég történt videóforgatás, ahol Mark Romanek, az Apple egyik bejáratott reklámfilmese állítólag a U2 egyik meg nem jelent számához forgatott videoklipet. Furcsa mód a zenekar nem jelent meg a forgatás helyszínén, viszont a forgatás feltűnően egy titokzatos telefon készülékre koncentrált.

Ezen kívül más riporterek mellett Shara Tibken, a CNET újságírója is azt az információt kapta megbízható forrásaitól, hogy a U2 valóban fellép az Apple következő eseményén, sőt, egy új partneri kapcsolat is kibontakozóban van a zenekarral.

Akárhogy is, mi közvetíteni fogjuk a Szeptember 9-én megrendezésre kerülő eseményt, és kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mire tippeltek, lesz U2 album az új iPhone-on?

Forrás: Cult of Mac

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!