imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ugorj villámgyorsan a legutoljára elkészített fotóidhoz


Az iOS rendelkezik néhány rejtett opcióval, amelyekkel villámgyorsan navigálhatsz az iPhone-odon. Ismét ezek közül mutatunk most még egyet.

Ismerős, amikor több ezerre hízik a képeid száma az iPhone-odon? Ezeknek a menedzsmentje bizony nem könnyű feladat, olykor hosszas válogatásokat eredményez. Nemrég azt mutattuk meg hogyan lehet a leggyorsabban sok képet kijelölni egyszerre a Fotók alkalmazásban, most pedig azt nézzük meg hogyan lehet ugyanitt a lap tetejéről az aljára ugrani két koppintással.

Valószínűleg sokan felfedezték már, hogy az iOS-ben a képernyő tetejét megérintve bizonyos alkalmazásokban könnyedén a lap tetejére ugorhatunk. Így van ez a Safariban, ahogy a Fotókban is. Viszont utóbbiban elég kellemetlen baleset, ugyanis nem keveset kell görgetnünk utána ahhoz, hogy a lap alján megtaláljuk a legfrissebb fotóinkat. Egy gesztusnak köszönhetően azonban ez könnyedén megkerülhet.

Attól függetlenül, hogy éppen a Fotók vagy az Albumok fülön vagy éppen egész egyszerűen koppints duplán az adott fülikonjára. Ezzel egyből alulra navigál az iPhone, ha ismét megérinted a képernyő tetejét, akkor újra vissza fog görgetni a gyűjtemény elejére.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!