imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Apple Music reklám érkezett


Az iOS 10-ben sok minden jelentősen átalakult, többek között az Apple Music is, ami teljesen új kezelőfelületet kapott a korábbi kritikák után. Most az Apple egy reklámban mutatja be, mik a legfontosabb újdonságok.

Az Apple Music rajtjával egy időben megjelenő új Zene alkalmazást sokan átláthatatlannak, nehezen kezelhetőnek, logikátlannak tartották. Az Apple odafigyelt a kritikákra, és az iOS 10-ben egy teljesen új Zene app található, amiben gigászi feliratok és képek mutatják az utat – bár az általános iOS dizájnalapelvek határait erősen feszegeti az alkalmazás. Mindenesetre az Apple Music érthetően egy elég fontos szolgáltatás az Apple számára, ezért kiadtak egy új reklámot, amiben az iPhone-os Zene appot és az Apple Music használatát láthatjuk. Íme:

Nos, nem is tudom. Állítólag az Apple Music-ért is felelős Jimmy Iovine a zeneipar fenegyereke, a legkreatívabb csapatot hozta össze az Apple számára, ő a varázsló, a megmentő. Valószínűleg a reklámokat nem ő csinálja, bár úgy néz ki, útmutatást sem nagyon ad, mert az utóbbi idők legfantáziátlanabb és legunalmasabb Apple-reklámát sikerült összehozni.

Persze, végül is praktikus, hiszen szépen végigmegy a funkciókon: láthatjuk a saját gyűjteményünk kezelését, a számunkra összeválogatott ajánlásokat, azt, hogy megoszthatunk dolgokat, a népszerű dalok böngészését és a rádióhallgatást. A Beats 1 külön hangsúlyt kapott, ami érthető, bár jó lenne ha így másfél év után nálunk is elindítanák. A videó alatt egyébként a Bohicas Where You At című dala szól.

A fenti mellett korábban egy másik új Apple-reklám is megjelent, ami a Balloons, vagyis „léggömbök” címet viseli, amiről valahogy elfelejtettünk írni. Ez az iPhone 7-et és persze az iOS 10-ben bemutatott új iMessage-funkciókat hivatott népszerűsíteni. Ez – akárcsak a korábbi iPhone 7 reklámok – kifejezetten jól sikerült. A videó alatt a zene az I Will Follow You a Toulouse-tól. Íme a reklám:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!