imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Apple Store nyílik New Yorkban


Már tavaly ősszel érkeztek arról hírek, hogy az Apple az új World Trade Center aljában található bevásárlóközpontban új Apple Store üzletet nyitna. A mostani jelentések szerint pedig már alá is írták a bérleti szerződést a bérbeadóval. Az üzlet megnyitása várhatóan egybeesik a központ 2015-ös nyitóünnepségével.

Állítólag nem volt egyszerű a döntés, mert az Apple nem igazán volt elégedett az épület kialakításával, a Santiago Calatrava által tervezett épület érdekes, bordákra hasonlító megoldása zavarta őket. Az üzletek előtt kb. 3 méterrel lévő oszlopok egyébként más bérlők tetszését sem nyerték el teljesen, állítólag zavarják a „belátást” a boltokba, és nehézkessé teszik a logók és feliratok megjelenítését is. Az Apple még egy tervmódosítást is benyújtott az ügyben, amit végül nem fogadott el a kivitelező.

Kép forrása: Westfield
Kép forrása: Westfield

Egyébként az Apple-t ismerve ez nem túl meglepő, hiszen a legtöbb Apple Store kialakítása elég minimalista, ahol a hatalmas átlátszó üvegfelületek dominálnak, gondoljunk csak a szintén New Yorkban található ikonikus kockára az Ötödik sugárúton. Az ellenpéldáért sem kell azonban messzire mennünk: a Grand Central pályaudvaron található Apple Store például egészen észrevétlenül belesimul a környezetébe.

Apple Store-ok New Yorkban: az Ötödik sugárúton és a Grand Central pályaudvaron. Képek forrása: Apple.
Apple Store-ok New Yorkban: az Ötödik sugárúton és a Grand Central pályaudvaron. Képek forrása: Apple.

Ennek ellenére úgy tűnik most megbékéltek a helyzettel, és jövőre több más nagy márka mellett – többek között Lego, Disney, Victoria’s Secret, Hugo Boss, Michael Kors, Montblanc és Breitling is nyit itt boltot – egy új Apple Store-ban is vásárolhatunk a One World Trade Center lábánál.

Kép forrása: 9to5Mac
Kép forrása: 9to5Mac

Forrás: 9to5Mac, borítókép: WTC.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!