imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Apple videók érkeztek az iOS 11-ről


Szó se róla, az Apple becsületes ütemben készíti a videóit, reklámjait – szinte hétről hétre láthatunk valami újat a cégtől. Ezúttal az iOS 11 érkezése adott okot a kreatívkodásra, bemutatták a megújult App Store-t és pár trükköt.

Ami az iPades kampányt illeti, az Apple most azt az augusztusban megkezdett sorozatot vitte tovább három új videóval, amelyben az iOS 11 táblagépeket érintő legfontosabb újdonságait mutatják be pár másodpercben. A videók alapvetően egy kis gag köré épülnek, közben pedig világosan elmagyarázzák egy-egy funkció működését, és a benne rejlő lehetőségeket. Ha esetleg valaki nem látta volna az augusztusi videókat, belinkelem azokat is.

A régebbiek

Az újak

Tegnap pedig a megújult App Store-t vették célkeresztbe az Apple marketingesei, akik jó szokásukhoz híven igazából egy videóból csináltnak négyet. Van egy hosszabb, 38 másodperces anyag, ami lényegében a másik három, 15 másodperces spot összevágva eggyé. Röviden a videók tanulsága: az App Store egy csodálatos hely, ahol mindenféle szuper dolgot találhatsz magadnak.

Az App Store egyébként tényleg hatalmas változáson ment keresztül az iOS 11-gyel. Az új, kártyás nézet ismerős lehet az Apple Music-ból, azzal a kivétellel, hogy egy jelentősen átgondoltabb, logikusabb a felépítése; az alkalmazások előnézetei lehetnek kis animációk is; a vásárláskor előbukkanó verifikációs ablak is jól néz ki és még sorolhatnám, de egyszerűbb ha kipróbáljátok magatok.

Forrás: Apple

Ha a készülékedre támogatás hiányában már nem tudott felkúszni az iOS 11, nézzetek körbe a webshop akciós kínálatában, most egészen kedvezményes áron vásárolhattok új, modernebb termékeket. Például kifutó iPad Pro modelleket.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!