imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Apple Watch szíjak, iPhone és iPad tokok


A mai csendes frissítés az iPhone 7, SE és iPadek mellett a kiegészítőket is érintette, új Apple Watch szíj tavaszi színkollekció, iPhone és iPad tokok az Apple palettáján.

Apple Watch szíjak

A legnagyobb változás a szíjak terén történt, egy rakat új színárnyalat vált elérhetővé az Apple Watch pántok között a bőr, a szőtt műanyag és a sport kiadásoknál. Utóbbiból 3 új szín jelent meg, a kamélia, a homokszürke és az azúr. A szőtt műanyagból 6 új variációt találunk: narancs, bogyópiros, piros, kankalinsárga, éjkék és balatonkék.
watch3.jpg

A bőr változatokból 7 új, klasszikus csattal ellátott variáció van, amik a vörösesbarna, bogyópiros, vakondszürke, zafír, piros, éjkék és fekete árnyalatokkal rendelkeznek. További változás, hogy mostantól nem csak Watch-csal együtt juthatunk hozzá a spéci Nike+ karpántokhoz, ezentúl külön-külön is megvehetjük mind a három színben.

watc_uj.jpg

iPhone 7, iPhone SE és iPad tokok

Szintén tavaszias, szolid árnyalatok érhetőek el iPhone-okra is, összesen 5 új színárnyalatban. Az azúr, a vakondszürke, a kamélia, a zafír bőr- és szilikon tokok iPhone 7-re, míg a vörösesbarna szintén bőr tok iPhone SE-re lesz majd megvásárolható. A ma frissült, 9,7”-os iPadhez mindösszesen egy darab új Smart Cover érkezett, az általában csak szezonálisan elérhető PRODUCT(RED) kiadás.

iphone-alp-cases-201703
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!