imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Beats füles a láthatáron


Amennyiben igazak a hírek, az eddigi legjobb sportfüles érkezhet a nem igazán friss kínálatba.

Amióta megvette az Apple a Beats márkát, nem állíthatjuk, hogy ömlenének az új termékek. Legútóbbi terméktesztünk még 2017-ben volt, de a vállalatról a legfrisebb hírünk is szeptemberi. Mintha teljesen elfeledkeztek volna erről a brandről. Legutóbb akkor érkezett nagyobb termékfrissítés, amikor megérkezett az AirPods, és vele a W1 chip, amit megkapott a Beats is.

A legfrisebb pletykák szerint most is nagyjából ez a forgatókönyv, ám ezúttal egy komolyabb upgrade-et kapunk. A CNET információ szerint a múlt heti nagyobb Apple termékfrissítést követően még áprilisban érkezik a PowerBeats valóban vezetéknélküli kiadása.

Ez még az előző, vezetékes verzió

Gyakorlatilag az Apple saját fülesének egy tökéletes kiegészítőjét képzelhetünk el: a megmaradt kialakítás jó alternatíva azoknak, akik esetleg félnek attól, hogy kiesik az eszköz a fülükből. Tegyük hozzá a megújult H1 chipet (amire nagyon kíváncsiak vagyunk és napokon belül tesztelni fogjuk), a hírek szerint érkező vízállóságot (jelenleg izzadásálló a PowerBeats) és az AirPodsnál is jobb üzemidőt, és megkapjuk az egyik, ha nem a legjobb sportfülhallgatót a piacon.

Ez a termék talán nem annyira izgalmas, mint egy Apple fejhallgató, de ha jól szerepel majd a teszteken, igazi sikertörténet lehet.

Forrás: CNET

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!