imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Caffé Macs menza nyílt Cupertinóban


Az Apple dolgozói által használt céges menzákat Caffé Macs-nek hívják. Ebből nyílt egy új egység most Cupertinóban, az Infinite Loopon található Apple Campus közelében. Az étterem kialakítása már az új Apple Campus 2 épület megoldásait idézi.

A közel 2000 négyzetméteres, kétemeletes új étkezde építését még 2012-ben hagyták jóvá a cupertinói hatóságok. Két okból építette meg az Apple: egyrészt, szeretnék tesztelni az épülő új Apple-központba tervezett étkezdét, ami hasonló funkciókkal és kialakítással fog rendelkezni, csak nyolcszor ekkora méretben, másrészt „biztonságban” akarják tudni az alkalmazottakat, Dan Whisenhunt szavaival:

Szeretnénk egy bizonyos biztonságot nyújtani, hogy az emberek kényelmesen megbeszélhessék min dolgoznak éppen, anélkül, hogy attól kéne tartaniuk, a konkurencia meghallhatja miről van szó. Ez eddig komoly problémát jelentett Cupertinóban, mivel sok cég van a közelben, akik hasonló területen aktívak.

Bandley és Alves Drive sarkán álló Caffé Macs-ben van kávézó iPadről vezérelhető kávégéppel, tárgyalóterem, lounge és egy kinti terasz is. Az Apple dolgozói könnyedén átsétálhatnak a kb. fél mérföldre található campusról, de aki kocsival érkezne annak rendelkezésére áll egy mélygarázs is, illetve ebédidőben buszokkal szállítják az éhes népet. Földi halandó nem léphet be, csak Apple-alkalmazottak, viszont a Business Insider összegyűjtött pár Instagram fotót a kíváncsiskodóknak:

Tök szívesen ebédelnék én is ilyen helyen amúgy munkanapokon. Nálatok milyen a menza ehhez képest?

Forrás: Business Insider.

iPad

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!