imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új funkciókkal frissült a Microsoft Office for iPad


A múlt hónapban hosszú várakozás után megjelent a Microsoft irodai szoftvercsomagja iPadre is. Több milliószor töltötték le a Wordöt, Excelt és PowerPointot, és a Microsoft rengeteg észrevételt és kérést kapott az alkalmazásokkal kapcsolatban.

33 nappal a megjelenés után olyan, sokak által kért hasznos funkciókkal bővültek a szoftverek, mint az AirPrint™ nyomtatási lehetőség és a SmartGuides okos rendezési lehetőség a PowerPointban.

A nyomtátás bármilyen AirPrint™-kompatibilis nyomtatóval működik mindhárom alkalmazásból, Excelben nyomtathatunk csak egy munkalapot vagy az egész munkafüzetet is.

Word for iPad
Excel for iPadA SmartGuides funkció pedig hasonló az Apple iWorkjében évek óta használatos, rendezést segítő kis vonalakhoz, amik objektumok mozgatásakor jelennek meg. Ez volt amúgy annak idején az a képesség, ami miatt nagyon megszerettem az iWork szoftvercsomagot.

Új funkció még az Excelben az AutoFit, amivel könnyedén állíthatunk több sort vagy oszlopot azonos méretűre. Ezen kívül természetesen hibajavításokat és stabilitást növelő fejlesztéseket is tartalmaz a frissítés.

Az Office csomaggal ingyenesen tudunk megtekinteni Word, Excel és PowerPoint fájlokat, Office 365 előfizetéssel – mely megvásárolható az alkalmazáson belül, vagy a Microsofttól – pedig szerkeszthetjük is azokat. Az Office for iPad az App Store-ból tölthető le, ha pedig szeretnéd 30 napig ingyenesen kipróbálni az Office 365 nyújtotta lehetőségeket, itt iratkozhatsz fel.

Forrás és képek: Microsoft

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!