imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új iMessage effektek az iOS 11-ben


Két új effekt is érkezik az iMessage-be, az Echo és a Spotlight mód. Ezeket nem láthattuk hétfőn a WWDC-n, de mi most mutatjuk, hogyan néznek majd ki, és miként lehet majd őket használni!

Az Apple olyan magasra tolta az üzenetküldés művészetét, hogy annak nincsen párja. Talán még emlékeztek, hogy tavaly egy nagyobb szabású ráncfelvarráson esett át az iMessage: akkor az iOS 10-ben debütáltak a buborékok animációi, illetve például a diszkó vagy az újévet, szülinapost köszöntő effektek, konfetti eső és a többi. Idén sem maradtak el az újdonságok, két új effekt is kerül az iOS 11-be, amiket az eddig megszokott módon, a felfele mutató nyíl hosszú lenyomásával lehet majd használni.

Az Echo és a Spotlight effektekkel remekül lehet majd nyomatékosítani az üzenetünket, például a párunknak, hogy ne felejtse el a Valentin napot, a házassági évfordulót vagy, hogy hozzon tejet, kenyeret a boltból. A Caps Lock használata már nem annyira menő erre a célre, szeptembertől ezeket is lehet majd használni az iMessage-ben. Aki többet használ iMessage-t, mint bármely más üzenetküldőt, annak hamar kézre fog állni, egy-egy jó pillanatban el lehet majd őket sütni.

Ha nem ismerted eddig a régebbi iMessage-effekteket, az alábbi videóban megnézheted őket, illetve az iOS 11 további újításait is.

Olvasd az iMagazin Shuffle részlegét, ha érdekes, vicces Apple-hírekre vagy kíváncsi!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!