imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Instagram alkalmazás: Bolt


Tegnap este jelent meg az Instagram új alkalmazása, a Bolt, mely a Snapchat legnagyobb versenytársa lehet. Egyelőre csak három országban – Szingapúrban, Új-Zélandon és Dél-Afrikában érhető el.

A Bolt nagyon hasonló elveken működik mint a Snapchat, azzal a különbséggel, hogy míg utóbbiban akár több száz emberrel is megoszthatjuk a képünket, a Boltban csak egy embernek küldhetünk fotókat és videókat.

Bolt

Az alkalmazás használatához nincs szükséged a Facebook fiókodra, az e-mail címedre, sőt még Instagramra sem. A Bolt-ban (höhö) a telefonkönyved alapján fogsz tudni a barátaiddal kommunikálni. Onnan akár 20 ismerősödet választhatod ki, akik bekerülnek a kedvencekbe. A főképernyőn fognak megjelenni a kis ikonok a barátaid képével, akikre csak rá kell koppintanod és már mehet is a fotó, ha hosszan nyomva tartod akkor pedig a videó. Ha esetleg a küldés pillanatában meggondolnád magad, a telefonod “megrázásával” visszavonhatod a kép küldését.

Ugyan egyelőre csak Új-Zélandon, Szingapúrban és Dél-Afrikában tölthető le a Bolt, az alkalmazás készítői hamarosan az egész világra ki szeretnék terjeszteni az elérhetőséget. Én ugyan Snapchat-et nem használok, de ennek az appnek mindenképpen fogok adni egy esélyt, már csak az Instagram-függőségem miatt is.

Forrás: AppleInsider Borítókép: MTV

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!