imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Már gyártósoron az új iPad és a 16”-es Macbook Pro


A legfrissebb beszállítói pletykák szerint már júliusban megkezdődhet az új iPad tömeggyártása, amit még idén a sokat emlegetett 16”-es Macbook Pro követhet.

A kínai Economic Daily News azt állítja, hogy a Ruiyi lesz a kizárólagos beszállítója az iPad és az új Macbook Pro háttérvilágításának paneljéhez. A 16”-es Macbook Pro pedig újabb megerősítést kapott az alkatrészgyártó vállalat pénzügyi jelentéséből. Az elemzők többek között ebből szoktak következtetni a termékek tömeggyártásának időpontjára.

Az új iPad vélhetően a pletykált 10.2 colos modell lesz, ami a 2018-as 9.7 colos iPadet válthatja. A 6. generációs “jóárasított iPad”-et az Apple még 2017-ben mutatta be, majd egy évvel később frissítette. Idén azonban ehhez a termékhez nem nyúltak, inkább az új iPad minit és a 10,5 colos iPad Airt indították újra.

Ming-Chi Kuo már februárban új dizájnnal érkező Apple laptopról beszélt, akkor annyit mondott, hogy valamikor 2019 második felében érkezhet. A negyedik negyedéves jóslat gyakorlatilag egybeesik Kuo és az IHS Markit későbbi jóslataival, miszerint ősszel érkezhet új notebook.

CoinX, a 10,2-es iPad pletyka forrása arról beszélt márciusban, hogy 10,2-es és 10,5 colos modell is érkezik, állítólag nem egyszerre:

A feltételezés további megerősítést kapott tegnap, amikor kiderült: az Apple 5 új iPad modelt jegyzett be az Eurázsiai Gazdasági Unióba. Ez egy kötelező lépés az orosz piacralépés előtt, és egy általában pontos indikátora az új termékek bevezetésére.

Mindez egyben azt is jelentheti, hogy az új iPad akár a szeptemberi iPhone keynote-on debütálhat, de az idei tapasztalatok alapján már azon sem lennénk meglepődve, ha már előtte egy csendes frissítés keretében tenné ki az Apple.

A legtöbb forrás arről is beszélt, hogy az új Macbook Pro kisebb kávával és a butterfly billentyűzet nélkül – az új ollós megoldással – érkezik már, finomítva enyhén a Macbook dizájnon. Ez pedig általában azzal jár, hogy az utána bemutatott Macek is megkapják ezen ráncfelvarrásokat.

Forrás: Apple Insider, Macrumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!