imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új iPad videók érkeztek


Az Apple új népszerűsítő videókat osztott meg a frissen bemutatott iPadekről. A használatot ismertető reklámok az iPadek Apple Pencil kompatiblitására és a multitask nézetre vetítik a figyelmet.

A cég nemrégiben egy szuper olcsó, ugyanakkor minden hájjal megkent iPadet mutatott be. A legolcsóbb modell képes most már minden Apple Pencil varázslatra, megörökölte az iPhone 7 A10-es processzorát, ugyanakkor a 120 Hz-es kijelző és a 4GB RAM továbbra is a Pro modellek kiváltsága maradt.

Ennek fényében új népszerűsítő videók kerültek fel az Apple csatornájára, amely ezen képességeket mutatja be azoknak, akik esetleg nem annyira tudják eldönteni, hogy pontosan melyik is a nekik való modell. Egy laikus számára ezt valóban nem könnyű megítélni, viszont ha laikus vagy akkor valószínűleg ez a neked való táblagép.

A két új videóban egy-egy iPad Pro található, azonban olyan feladatokat mutat be amelyeket az új iPaddel is könnyedén előidézhetünk. Ilyen például a két ablakos multitask nézet, amivel gond nélkül megbirkózik a legújabb olcsósított iPad is. Ugyanez viszont a néhány évvel ezelőtti modellekről nem mondható el.

A korai tesztekből az is kiderült egyébként, hogy a 3 ablak már az A10 és a 2GB RAM duónak is sok, ezt a trükköt jelenleg csak az iPad Prók tudják reprodukálni. A dolgok nagy része viszont ugyanúgy elérhető az alapvetően oktatási célra szánt eszközökön, mint a nagy testvéreken, amihez már csak egy kis képzelőerőre és kreativitásra lesz szükségünk.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!