imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Új iPad videók érkeztek


Az Apple új népszerűsítő videókat osztott meg a frissen bemutatott iPadekről. A használatot ismertető reklámok az iPadek Apple Pencil kompatiblitására és a multitask nézetre vetítik a figyelmet.

A cég nemrégiben egy szuper olcsó, ugyanakkor minden hájjal megkent iPadet mutatott be. A legolcsóbb modell képes most már minden Apple Pencil varázslatra, megörökölte az iPhone 7 A10-es processzorát, ugyanakkor a 120 Hz-es kijelző és a 4GB RAM továbbra is a Pro modellek kiváltsága maradt.

Ennek fényében új népszerűsítő videók kerültek fel az Apple csatornájára, amely ezen képességeket mutatja be azoknak, akik esetleg nem annyira tudják eldönteni, hogy pontosan melyik is a nekik való modell. Egy laikus számára ezt valóban nem könnyű megítélni, viszont ha laikus vagy akkor valószínűleg ez a neked való táblagép.

A két új videóban egy-egy iPad Pro található, azonban olyan feladatokat mutat be amelyeket az új iPaddel is könnyedén előidézhetünk. Ilyen például a két ablakos multitask nézet, amivel gond nélkül megbirkózik a legújabb olcsósított iPad is. Ugyanez viszont a néhány évvel ezelőtti modellekről nem mondható el.

A korai tesztekből az is kiderült egyébként, hogy a 3 ablak már az A10 és a 2GB RAM duónak is sok, ezt a trükköt jelenleg csak az iPad Prók tudják reprodukálni. A dolgok nagy része viszont ugyanúgy elérhető az alapvetően oktatási célra szánt eszközökön, mint a nagy testvéreken, amihez már csak egy kis képzelőerőre és kreativitásra lesz szükségünk.

iPhone XS | Részletre is

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!