imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új iPhone 5s reklám: „Strength”


Az Apple a mai nap folyamán kiadta az új, „Strength” („Erő”) névre keresztelt reklámvideóját az iPhone 5s-ről. A videóban főleg az iPhone 5s egészséggel és fitnesszel kapcsolatos funkcióit domborítják ki.

A videóban több alkalmazást és okos kiegészítőt is bemutatnak, amik a sportolásban lehetnek segítségünkre, illetve az egészséges életmódra próbálnak rávenni. Nézzük végig ezeket pár szóban!

Wahoo Fitness (iPhone – ingyenes)

A Wahoo Fitness futáshoz, kerékpározáshoz jöhet jól, és a gyártó saját okos kiegészítőivel használható, illetve képes az iPhone GPS-ét használva megmutatni, hogy például milyen útvonalon bringáztunk. Az adatokat rengeteg másik szolgáltatásba képes továbbítani, többek között a MyFitnessPalba, Stravába, Runkeeperbe, de fel tudja tölteni őket Dropboxba is.

app_background_wahoo_2x

 

Zepp Golf (iOS – ingyenes)

A Zepp egy univerzális kis szenzor, melyet teniszezéshez, baseballozáshoz és golfozáshoz használhatunk a megfelelő alkalmazással. A videóban ez utóbbit mutatja be az Apple. A Zepp termékek egyébként az iSTYLE-ban is kaphatók, én éppen a teniszes változatot tesztelem. Úgyhogy erről hamarosan bővebben is olvashattok majd itt az iMagazinon!

Zepp

 

Misfit Shine (iPhone – ingyenes)

Az alkalmazás csak a megfelelő Misfit alvás- és aktivitásmérő szenzorral működik. A Misfit egy működésében a Jawbone UP-hoz, kinézetben pedig leginkább az általunk is tesztelt Fitbit Zip-hez hasonló kis szenzor, ami a mozgásunkat, az alvásunk minőségét és az alvási ciklusokat méri.

Misfit

 

SprintTimer (iOS – 2,69 €)

A SprintTimer gyakorlatilag egy futóversenyeket használható, célfotókat készítő alkalmazás. Az app ugyanúgy apró képszeletekből építi össze a célfotókat, mint ahogyan például az olimpiákon használt profi megoldások is. Akár 0,01 másodperc eltérést is képes kimutatni, szóval ha valaki házi futóversenyeket rendez, annak kihagyhatatlan alkalmazás.

SprintTimer

 

Nike+ Running (iPhone – ingyenes)

A Nike futó alkalmazása igazából nem is egyszerű lépésszámláló, meg futott távot, helyszínt, stb.-t megmutató app, hanem egy komplett közösségi háló, ahol megoszthatjuk az eredményeinket futótársainkkal, közös célokat jelölhetünk ki, és motiválhatjuk egymást. Szerintem egyébként nem is kell bemutatnom senkinek, annyira alapnak számít. :)

Nike+ Running

 

iPhone 5s kamera

Kicsit kilóg a sorból, mert nem külső alkalmazásról van szó, hanem az iPhone 5s beépített kamerájáról, amivel most már 120 fps sebességű videókat is készíthetünk 720p felbontásban, vagyis gyönyörű lassított felvételeket kapunk. A reklám is erre a funkcióra hívja fel a figyelmet.

iPhone 5s kamera

 

miCoach smart ball (iPhone – ingyenes)

Az adidas alkalmazásával a hozzátartozó okos focilabdát használhatjuk. Ez mondjuk csöppet sem olcsó mulatság, nagyjából 100 ezer Ft körüli összegért vásárolható meg itthon, de az adidas szerint a labdával olyan szintre emelhetjük a technikánkat, mintha Xavi, Beckham és van Persie legjobb tulajdonságai egyesülnének bennünk. Mondjuk lehet, hogy a közelgő VB felpörgeti az eladásokat. :)

adidas miCoach smart ball

 

Health Mate (iPhone – ingyenes)

A Withings alkalmazásában egy felületen kezelhetjük az összes, Withings okos kiegészítőnkből kapott adatot, egy frissítéssel pedig már lépésszámlálóként is funkcionál. Handras a Withings okosmérleg tesztben picit meg is mutatta már az alkalmazást, ha még nem néztétek meg a tesztet, katt ide! Az iSTYLE webshopban egyébként a legtöbb Withings termék azonnal meg is vásárolható.

Withings Health Mate

 

Forrás és képek: Apple.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!