imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új iPhone 5s reklámfilm: „Parenthood”


Az Apple bemutatta új iPhone 5s reklámfilmjét, melynek címe „Parenthood”. A videó illik a Powerfullal megkezdett, majd a Strength-el folytatott sorba, a központi téma ezúttal a szülői feladatok, anyaság és apaság, család. A reklám az ehhez kapcsolható iPhone-alkalmazásokat és felhasználási területeket mutatja be.

Az új tematikus reklámvideó a szülőknek praktikus alkalmazásokon keresztül mutatja be, mennyire jól jöhet, ha van a családban egy iPhone 5s:

A videónak készített weboldalon természetesen ezúttal is listázza az Apple, milyen alkalmazások és kiegészítők szerepelnek a filmben. A gyári zseblámpa, kamera és FaceTime mellett megtalálható például a kisbabák felügyeletére kitalált, általunk is árult Withings Smart Baby Monitor, de találunk alkalmazást ami segíti a gyerekeket a megfelelő fogmosásban, illetve játékos ábécé-tanító appot is.

Ezen kívül az okoskiegészítők, az okosotthon összetevői is szerepet kapnak. Megtalálható a reklámfilmben a Parrot növények gondozását segítő Flower Power kiegészítője, illetve a Belkin WeMo kapcsolói is, amikkel a Philips Hue-hoz vagy Luxxus-hoz hasonlóan távolról vezérelhetjük például a világítást.

Nektek melyik tematikus iPhone 5s reklám tetszik a legjobban az eddigiek közül?

Forrás: 9to5Mac, borítókép: Apple.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!