imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új iPhone 8 Plus videó az Apple-től


Az iPhone 8 Plus egy olyan funkcióját mutatja be az Apple új reklámja, mely egyelőre nemhogy az iPhone-ok közt egészen egyedülálló, de más mobilban sem nagyon találni hasonlót. A Portrémegvilágítás a telefon egyik nagy csábereje, és azt kell mondanunk, tényleg minden úgy történik, ahogy azt a reklámban ígéri az Apple.

A 38 másodperces videóban csak a lényeget látjuk: a Portrémegvilágitás ötféle lehetséges módját. Persze annyiban csalás, amit látunk, hogy videó módban ez a funkció természetesen nem érhető el, viszont így sokkal szemléletesebb, hogy pontosan mi történik fotózás közben. Nem kell speciális helyen lennünk, nem kell, hogy egyhangú legyen a háttérben lévő téma: az iPhone 8 Plus minden körélmények között képes reprodukálni azokat a fényeket, melyekre csak egy profi fotóstúdióban lenne lehetőségünk szakember segítségével.

Már látom magam előtt, ahogy néhány héten-hónapom belül ezek a fotók lepik majd el a közösségi média felüleletek. Ki ne akarna magáról egy profi hatású fotót kirakni a Facebookra? Nem az iPhone 8 Plus az egyetlen készülék, mely megkapta ezt a funkciót, a novemberben megjelenő iPhone X-zel is készíthetünk majd ilyen fényképeket és vélhetőleg innentől minden dupla kamerás iPhone-nal. Habár csakúgy, mint tavaly a Portrémód esetebén, itt is egy szoftveres megoldásról van szó, de a Portrémegvilágítás iPhone 7 Pluson nem lesz elérhető.

Az Apple korábban a BuzzFeednek azt is elárulta a Portrémegvilágítással kapcsolatban, hogy valódi művészek munkáinak alaposan áttanulmányozásával sikerült elérniük a kívánt végeredményt. Ha te is szeretnél egy erre alkalmas iPhone-t, akkor az iSTYLE-nál előrendelheted az iPhone 8 Plust minden szín– és tárhely kombinációval.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!