imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új iPhone egy hónap múlva? Lehetséges!


Egy, az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnak benyújtott dokumentumban az Apple több olyan termék modellszámát is megemlítette, amelyek egyike sem kapcsolható jelenleg ismert termékhez. Legutóbb, amikor ilyen történt, egy hónap múlva érkezett az új iPad. Hé iPhone SE 2, te vagy az?

Egy-egy új termék bevezetése előtt az Apple-nek eleget kell tennie egy sor jogszabályi kötelezettségnek, amelyek ráadásul régiónként eltérnek. Mindez nem azért lényeges, mert sajnálni kell a vállalatot a bürokráciával vívott küzdelme miatt, hanem mert ezek a beadványok sok esetben elég pletykásak tudnak lenni.

Pár napja például épp egy ilyen, nyilvánosságra került dokumentumnak köszönhetően tudtuk meg, hogy az iPhone X-nek volt egy arany színű kiadása is, amit végül – feltehetően gyártási nehézségek miatt – nem került kiadásra. Most pedig egy, az Eurázsiai Gazdasági Bizottság (Eurasian Economic Commission [EEC]) számára benyújtott doksi spoilerezett kicsit.

Így nézett ki az arany iPhone.

A francia Consomac munkatársai unalmas óráikat hosszú, jogi nyelven megfogalmazott beadványok olvasásával szokták tölteni, így fedezték fel az egyik papíroson az összesen 11, egyik meglévő készülékhez sem társítható modellszámot (A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 és A2106).

Egy-egy iPhone változathoz általában több modellszám is tartozik, így azt, hogy ez a sorozat pontosan hány készüléket jelent, nem tudhatjuk. Ahogy azt sem, hogy „milyen“ készülékekről van szó. Kézenfekvő válasz lenne, hogy az idén őszre várható iPhone-okról, azonban felmerül egy másik opció is.

Egyrészt gyanús, hogy szoftver részhez iOS 11-et, azaz a most forgalomban lévő, aktuális iOS-t írták. A szeptemberi készülékek már minden bizonnyal az iOS 12-vel fognak érkezni, így az iOS 11 felirat azt sejteti, hogy menet közbeni frissítésről lehet szó. Ahogy a beadás korai dátuma is. A március végén útjára indított hatodik generációs iPadet például február 19-én, azaz bő egy hónappal a bemutató előtt jegyezték be ugyanitt.

Ha rászámoljuk a mai dátumra ezt a bő másfél hónapot, láss csodát, épp az idei WWDC időpontjánál találjuk magunkat. Véletlen lenne? Lehet, de mindenesetre érdekes az egybeesés. Akármilyen szokatlan lépés is lenne az Apple-től tehát, előfordulhat, hogy a fejlesztői konferencián meglepnek minket egy új iPhone-nal.

A kérdés, hogy vajon milyennel. Az iPhone SE 2 például már egy ideje lóg a pletyka-levegőben, így nyilván ez jut először az ember eszébe, még annak ellenére is, hogy Kuo szerint nincs rá sok esély. Ennél jobb tippel egyelőre mi sem tudunk most szolgálni, legkésőbb június 4-én fény derül az igazságra…

Forrás: The Verge

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!