imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Új MacBookok a láthatáron?


7 új MacBook modellt jegyzett be ma az Apple az Eurázsiai Gazdasági Unió adattárába, ami jó indikátora szokott lenni az új termékek érkezésének. De mikről is lehet szó?

Az Eurázsiai Gazdasági Unióban (Oroszország, Kazahsztán, Fehéroroszország, Örményország, Kirgizisztán) forgalmazott titkosított eszközöket be kell jegyezni időben, ez pedig mostanában egyik legjobb indikátorává vált annak, hogy az Apple olyan termékek bevezetésére készül, amit az orosz piacon is forgalmazni fog.

Ma a szemfülesek 7 ilyen terméket is találtak: a A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 és A2251 sorszámú modellekről van szó. Hogy pontosan mit takarnak ezek a számok, azt nem tudhajtuk, de elvileg minden sorszám egy alapmodellt jelent. Az viszont biztos, hogy MacBook modellekről van szó, mert a hordozható kategóriában vannak.

Az egyik érdekes kérdés, hogy benne van-e a 12″-es MacBook újabb változata, amit legutoljára 2017 júniusában firssítettek. Vagy ezt akkor most kivezetik? Kaphat egy minimál ráncfelvarrást (CPU, GPU) a tavaly bemutatott új MacBook Air is, de bármennyire furcsán, már-már groteszkül hatna, még egy (talán utolsó) régi MacBook Air tuningot se tartanék teljesen kizártnak. Ahogy itt ugyanígy benne van a kalapban, hogy végleg kivezetik a kínálatból.

A MacBook Prókat ugyan frissítették, de szólnak pletykák 16″-es óriás MacBook Próról, ami kijöhet akár még idén év végén is.

És hogy ezekre mikor kerülhet sor? Ha októberben lenne egy külön Maces Keynote, az nagyjából pont illene a sorba. De annak akkor lenne értelme, ha mondjuk bemutatnának egy teljesen megújult iMac szériát is, amire a tavaszi spec bump után kicsi az esély, ráadásul ezekben a modellekben ugye nincs is iMac. Az idei trendet követve a legnagyobb valószínűsége csendes frissítéseknek van a paletta szinte minden modellje esetében, akár a szeptemberi iPhone Keynote előtt.

Forrás: MacRumors

Te milyen Mac frissítéseket vársz még 2019-ben?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!