imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új “matricázós” appot mutatott be a Facebook iPhone-ra


Sokan nem örültek amikor a Facebook alkalmazásból leválasztották az üzenetküldésre szolgáló Messenger-t, talán most vígaszt nyújthat a most megjelent Stickered Facebook app.

Az új alkalmazással könnyedén “telematricázhatjuk” a képeinket, a végeredményt pedig elküldhetjük a Messenger alkalmazással, vagy akár le is menthetjük a fotóink közé későbbi használatra. Ez is tipikusan az az alkalmazás amit sokan gyűlölni, mások pedig imádni fognak.

Mivel Red szabin van, Bence meg eltűnt az éterben, rám maradt a feladat, hogy leteszteljem.

Az app letöltésekor mintha a fogamat húzták volna. Nem azért mert drága, hiszen ingyenes appról van szó, egész egyszerűen csak nem igazán vagyok oda a facebook alkalmazásokért, főleg a különválasztott messenger app az ami nem könnyíti meg az életemet. Végül pár perc tesztelés után, nem is tűnt annyira gáznak a dolog, hiszen elővehetjük a kreatív énünket, miközben hülyegyerek módjára matricázzuk tele a korábban elkészített fotóinkat. Kreatívnak lenni pedig mindig jó. Na jó, mondjuk Picasso ettől még nem lesz belőlünk.

Untitled-1

A Stickered app használata igen egyszerű. Választanunk kell a fotóink közül egyet, vagy készíthetünk gyorsan egy szelfit az alkalmazásból, ezután pedig telematricázhatjuk a fejünket, telerakhatjuk szívecskékkel, YOLO-val, kiskutyákkal meg kb szinte korlátlan számú cukisággal. Miután készen vagyunk az alkotással, egy gombnyomással elküldhetjük bármelyik ismerősünknek. (Ezzel kényszerítve az ismerősünket, hogy hozzánk hasonlóan hosszú perceket töltsön el az életéből vicces képek gyártásával.)

yolo2

 

Az app leírása igen egyszerű:

Itt az idő matricázni! Adj hozzá a fotóidhoz cuki karaktereket, vicces arcokat, hogy még jobbak legyenek a fotóid.

– Válassz annyi matricát amennyit csak akarsz.
– Ragaszd fel őket mielőtt vagy miután készítesz egy fotót.
– A filmtekercsben tárold fotóidat is használhatod.
– Mozgasd, nagyítsd, forgasd a matricákat, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fotóra.
– Küldd el az alkotásod az ismerőseidnek a Messenger alkalmazáson keresztül.

Kommentek közé nyugodtan töltsétek fel ha valami vicceset sikerült kreálnotok, én karácsony előtt egy nappal az egész decemberi hajtás után csak a fentiekre voltam képes. Mentségemre szóljon, hogy nem nagyon készítek fotókat magamról.

Palvin Barbinak üzenjük, hogy ő ne rakjon a szép arcára ilyen matricákat, ez egy átlagembernek készült alkalmazás!

A Stickered Facebook alkalmazás ide kattintva ingyenesen letölthető.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!