imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Új napi lejátszási listával hasít az Apple Music


A mai napon elindult az Apple Music új, válogatott, “New Music Daily” névre hallgató lejátszási listája.

A többi, Apple alkalmazottak által gondozott listával ellentétben ez valóban naponta frissül. A mai nyitó Taylor Swift új dala, a “The Man” volt. Nem csoda, a vállalat korábban egész szoros üzleti viszonyt ápolt a művésznővel. Az Apple pedig egyértelműen húzóneveket akar a borítón látni.

Az új napi lejátszási lista, a rég óta terítéken lévő “Best of Week” válogatást helyettesíti. Az eddig hetente péntekenként frissülő listát most mindennapi változatosságra cserélték.

Az összeállítást minden nap igyekeznek a lehető legfrissebben tartani, persze, ez nem jelenti azt, hogy a benne foglalt top slágerek nem ismétlődhetnek időről időre. Mindenesetre a vállalat sokkal dinamikusabb zenei élményt ígér.

Csak úgy, mint a többi lista esetén, ezt az összeállítást és hozzáadhatod a saját könyvtáradhoz, mely automatikusan frissül, ahogy a számok naponta változnak.

Mi is lehetne jobb alkalom ennél, hogy elindítsd ingyenes Apple Music próbaidőszakod, melyet sajnos néhány héttel ezelőtt három hónapról visszavettek egyre. De diákok és családok számára még így is roppant kedvező konstrukciót nyújtanak.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!