imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új nevek az Apple Music Festival-ra!


Az idén nevet váltó iTunes Festiválra szokás szerint, minél híresebb előadókat próbálnak hívni a szervezők. A fesztivál bejelentésekor már megismerhettünk néhány előadót, de igazából a célközönség nagy részét nem sikerült megfognia az Apple-nek. Most viszont sokkal valószínűbb, hogy versenybe szállnak a brit lakosok a jegyekért.

Az eddigi ismert nevek Pharrell Williams, One Direction, Florence + The Machine és a Disclosure voltak. Ezek mellé társult a The Weeknd, a Chemical Brothers és a Take That. Az előadók mellé egyébként egy-egy különleges fellépő is tartozik, mint például Leon Bridges vagy James Bay. Nem meglepő, hogy a The Weeknd bekerült az Apple Music Festival meghívottjainak névsorába, hiszen hetek óta vezeti a toplistákat a Can’t feel my face című szám, legyen szó hazai vagy külföldi viszonylatról. A listának még tovább sincs vége, az új előadókat az Apple Music Twitter oldalán és a Beats 1 élő adásában jelentik be.

1

A fesztivál egyébként a megszokott 30 nap helyett mindössze 10 napig fog tartani, derült ki Eddy Cue bejelentéséből. Valószínűleg az új név (iTunes Festival helyett Apple Music Festival) alatt jobban bevonják a Beats 1-t és az Apple Connectet is a fesztiválba. Persze az még kérdés marad, hogy ez miként fog megtörténni. Az eddigi fellépőknél bevett szokás volt, hogy valamiféle módon kommentálják a meghívásukat. A The Weeknd Twitter oldalán mindösszesen egy ponttal jelentette be a rajongóinak, hogy ő is ott lesz az Apple hivatalos zenei fesztiválján Londonban. A Take That triója már kicsit bővebben fejtette ki, hogy izgatottan várják már a rendezvényt. A korábbi nyilatkozatokat itt olvashatjátok el.

2

A 2007 óta megrendezésre kerülő fesztivál során több mint 500 előadó lépett fel a Temzétől nem messze található épületben. A fesztivál azóta is sikeres, hiszen a nyerteseken kívül még rengetegen követik a fesztivált végig online. A további nevekre éppen ezért vagyunk olyan kíváncsiak. A rendezvény szeptember 19-én kezdődik, a hivatalos weboldalt pedig itt találjátok.

Forrás: iMore.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!