imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Új sportjáték franchise érkezik az Apple Arcade kínálatába


A Bit Fry Game Studios által készített Ultimate Rivals játékok kerülnek be szép sorjában az Apple Arcade kínálatába. 

Az Ultimate Rivals egy olyan sorozat, mely különböző sportjátékokat tartalmaz a hokitól kezdve a kosárlabdán át, a foci és amerikai foci párosig. A Bit Fry Game Studios játékai lesznek az elsők az Apple Arcade sport kínálatában.

Az elsőként elérhetővé váló játék az Ultimate Rivals: The Rink. Itt több mint 50 különböző sportoló karakter közül választhatunk, akikkel hoki meccset játszhatunk, az NHL, NBA, NFL, MLB kötelékeiből. De képviseltetik magukat az Egyesült Államok Női Futball csapatában tagjai is és olyan legendás nevek is, mint például Wayne Gretzky.

A karaktereket számtalan módon kombinálhatod, ezzel elérhetővé téve újabb és újabb kihívásokat, az AI, vagy épp más játékosok ellen játszva multiban.

A játék király grafikát ígér és 60 fps-es megjelenést. Az Apple marketing vezetője, Phil Schiller pedig a következő kommentárt fűzte a bejelentéshez.

Az Apple Arcade megalkotásával elköteleztük magunkat egy olyan válogatott katalógus megalkotására, melyben minden cím új, innovatív élményt kínál a játékosok számára, úgy, hogy közben feszegeti a játékok lehetőségének határait. Az Ultimate Rivals: The Rink remek új eleme az Apple Arcade-nek, már alig várjuk, hogy mi is kipróbálhassuk.

Az Ultimate Rivals: The Rink már el is érhető az Apple Arcade kínálatában, felkészül 2020 tavaszára a kosárlabdás verzió, az Ultimate Rivals: The Court.

Forrás: Apple Newsroom

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!