imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Új trailer érkezett az Apple TV+ Spielberg-sorozatához


Az Amazing Stories néhány héten belül landol az Apple streaming szolgáltatásán, addig is egy másfél perces kedvcsináló segít ráhangolódni.

A Steven Spielberg producerségével készülő Amazing Storiesról valójában már a TV+ bemutatása előtt, 2017-ben elkezdtek szivárogni a hírek. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy az Apple nyélbe ütött egy üzletet a legendás rendező Amblin Entertainment nevű cégével, a tavaly márciusi keynote-on azonban már hivatalosan is bejelentették, hogy az AS lesz az új streaming platform egyik húzóneve.

A március 6-án debütáló Amazing Stories Spielberg 1985-től 1987-ig vetített azonos című antológia-sorozatának remakeje, illetve folytatása lesz. Ez azt jelenti, hogy minden epizódban egy különálló történetet kapunk új karakterekkel és új rendezővel. A műfajt tekintve misztikus kalandra érdemes számítani, amolyan Stranger Things-szerű, ám jóval kevésbé borzongatós megközelítésben (bár tudjuk, hogy a legutóbbi évadra ott sem sok maradt ebből).

A tegnap feltöltött friss trailer 5 új sztorit ígér, melyekből láthatunk is néhány beszédes részletet, többek között szuperképességekkel bíró nagypapával, valamint az időben visszakeveredő világháborús (?) pilótával. A színészgárda terén nem érdemes A-listás celebeket várni, azonban felbukkan néhány ismerős(ebb) arc: Dylan O’Brien (Maze Runner, Teen Wolf), Victoria Pedretti (You), Josh Holloway (Lost), Sasha Alexander (Shameless) valamint Robert Forster (Twin Peaks).

Te megnézed majd az Amazing Storiest?

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!