imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új TV-s felülettel támad a Netflix


A népszerű streamingszolgáltató megújult interfésszel próbálja megerősíteni amúgy is erős piaci pozícióját. Egyelőre csak ígéreteket kaptunk, azok viszont meglehetősen csábítóak. Most jó, ha van otthon Apple TV!

A Netflix friss, ropogós blogposztjában némi pátosszal kísérve azt ígéri, hogy új szintre emeli a szolgáltatás tévés élményét egy vadi új interfésszel. Az új felületbe csak egy GIF erejéig láthatunk bele, de állítólag sokkal egyszerűbb és intuitívabb lesz a külcsín, könnyebb lesz keresni a címek közt, jobban követhetőek lesznek az új tartalmak és úgy általában minden sokkal, de sokkal varázslatosabb lesz. Hogy ebből mennyi a rizsa, azt mindenki döntse el maga az ízelítő alapján:

A mikor még egy jó kérdés, pontos időpontról természetesen nem tudunk. A Netflix az „elkövetkezendő hónapokban“ meglehetősen tágan értelmezhető intervallumát adta meg, de vélhetően nem kell majd túl sokat sem várni, ha már így bejelentették.

Az új kinézetről egy GIF is árulkodik (41 MB), csak saját felelősségre nyisd meg!

Azt amúgy tudtad, hogy a Netflix milyen eszement algoritmusok segítségével férkőzik be az agyadba?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!