imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Új videó demonstrálja az Éjszakai mód képességeit


Az éjszakai fényképezésre fókuszál az Apple legújabb reklámja, melyben a képek mellett a zene is nagy hangsúlyt kap.

Még pár napja sincs, hogy az Apple Arcade új marketingkampányáról írtunk, de máris itt a cupertinóiak következő dobása, amely az iPhone 11 és 11 Pro készülékekkel debütált éjszakai fotózást népszerűsíti. Az Apple-nél nagyon büszkék a funkcióra, ezért pályázatot hirdettek az 5 legjobb, Night mode-al lőtt felvétel készítőjének. A győztesek nem csak a hivatalos reklámokban való felbukkanás lehetőségét, de ezúttal némi pénzt is kapnak. Az akció nemrég zárult le, Szarka és Balázs korábban összegyűjtötték kedvenc alkotásaikat.

A tegnap megjelent új videóban az Apple feltehetően még nem a pályázók fotóit használja, hiszen a verseny győzteseit csak március 4-én jelentik be. A reklámban normál és Éjszakai módban készült profi képeket láthatunk egymás mellé helyezve, miközben a Smashing Pumpkins „We Only Come Out At Night” című dala szól. A felvételek egy része már az Apple őszi keynote-ján is felbukkant, ám ebben a zenés körítésben talán még jobban mutatnak.

Minden bizonnyal csak az agyamra ment a nosztalgia, de az új videó talán a hasonló tempó és szerkezet miatt a 2007-es, Feist-féle iPod nano reklámot juttatta az eszembe. Ez az anyag egyébként hatalmasat szólt akkoriban, a kanadai énekesnő karrierjének olyan lökést adva, amire maga sem számított.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!