imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Új YouTube csatornát indított az Apple


Méghozzá csöndben, tévés és mozis tartalmakkal. A céljáról pedig csak találgat a sajtó.

Ugyan már 4 hete pakolják ki rá bőszen a tartalmat, mégis csak mostanában fedezte fel a nemzetközi sajtó, hogy az Apple új csatornát indított a YouTube-on Apple TV néven.

Pedig a csatorna kifejezetten aktív: a cikk írásának pillanatában már 55 videót pakoltak fel, és 1,36 millió össznézettségnél jár. Igaz, ebből a főcsatornáról átemelt promóciós videók viszik a gerincét, miközben egy sor száz alatti megtekintésű videót is találunk (a legkevesebb most 37), ami kifejezetten nem megszokott az Apple-től.

A tartalom maga is érdekes: különböző filmekhez és sorozatokhoz tartozó trailereket, színfalak mögötti videókat, interjúkat és Carpool Karaoke bónusz klipeket találhatunk a már említett hivatalos promóciók mellett. Egyelőre nem tűnik túlságosan exkluzívnak. Ráadásul a feltett tartalmak egy része az Egyesült Államokban sem elérhető Apple TV-n, nehéz benne logikát találni.

Vagyis teljesen érthető, hogy Cupertinóban az Apple TV+ őszi indulása előtt egy filmes csatorna indítása mellett döntöttek, és a jövőben egyre több ilyen promóciót várhatunk majd. De hogy miért pont ezeket a tartalmakat töltik fel rá, azt egyelőre nem tudjuk. A reklám nincs bekapcsolva, így nyugodtan tudjuk megnézni a trailereket és a többi videót is iPhone-ról is! A jövőben pedig sűrűn nézegetjük majd a csatornát, hogy mi lesz a sorsa.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!