imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Új YouTube csatornát indított az Apple


Méghozzá csöndben, tévés és mozis tartalmakkal. A céljáról pedig csak találgat a sajtó.

Ugyan már 4 hete pakolják ki rá bőszen a tartalmat, mégis csak mostanában fedezte fel a nemzetközi sajtó, hogy az Apple új csatornát indított a YouTube-on Apple TV néven.

Pedig a csatorna kifejezetten aktív: a cikk írásának pillanatában már 55 videót pakoltak fel, és 1,36 millió össznézettségnél jár. Igaz, ebből a főcsatornáról átemelt promóciós videók viszik a gerincét, miközben egy sor száz alatti megtekintésű videót is találunk (a legkevesebb most 37), ami kifejezetten nem megszokott az Apple-től.

A tartalom maga is érdekes: különböző filmekhez és sorozatokhoz tartozó trailereket, színfalak mögötti videókat, interjúkat és Carpool Karaoke bónusz klipeket találhatunk a már említett hivatalos promóciók mellett. Egyelőre nem tűnik túlságosan exkluzívnak. Ráadásul a feltett tartalmak egy része az Egyesült Államokban sem elérhető Apple TV-n, nehéz benne logikát találni.

Vagyis teljesen érthető, hogy Cupertinóban az Apple TV+ őszi indulása előtt egy filmes csatorna indítása mellett döntöttek, és a jövőben egyre több ilyen promóciót várhatunk majd. De hogy miért pont ezeket a tartalmakat töltik fel rá, azt egyelőre nem tudjuk. A reklám nincs bekapcsolva, így nyugodtan tudjuk megnézni a trailereket és a többi videót is iPhone-ról is! A jövőben pedig sűrűn nézegetjük majd a csatornát, hogy mi lesz a sorsa.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!