imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb App Store akció: 100 app, egyenként 99 centért


Úgy tűnik, ha péntek, akkor Apple-féle App Store akció: a múlt héten 12 játékot és 12 egyéb alkalmazást gyűjtöttek össze és akcióztak le 99 centre, ezen a héten pedig megtöbbszöröződött a kínálat: a „100 Apps & Games at New Low Prices” nevéből is kitalálhatjuk, hogy ezúttal 100 tagja van a gyűjteménynek.

Ami egyébként nem igaz, mert kétszeri nekifutásra is 105-öt számoltunk össze, de annyi baj legyen, sosem érdemes panaszkodni, ha egy akcióban többet kapunk annál, mint amiről eredetileg szó volt. Mivel ez a kínálat már meglehetősen nagy, most több alkategóriára bontotta az Apple a szoftvereket. Nézzünk néhány példát az egyébként ismét játékfókuszú válogatásból!

Az első kategória a fotózás szerelmeseinek szól, és a múlt heti Pixelmatoron és Facetune-on kívül megjelent a Slow Shutter Cam is, mellyel hosszú záridő(-szerű) képeket készíthetünk, illetve itt a Lapse It Pro is, ami nem túl szép, viszont személy szerint a kedvenc timelapse appom, amit akkor veszek elő, ha a gyári Kamera alkalmazásnál több beállítási lehetőségre vágyom. Az effektek kedvelőinek érdekesnek tűnik a Retromatic 2.0, de első ránézésre a Clone Camera Próval is összedobhatunk pár mókás képet.

App Store 100 akciós app

A gyerekeknek szánt appok között főleg különböző oktatóalkalmazásokat találunk, melyek játékos formában segítenek megismerkedni például a számokkal. A hatékonyságnövelő alkalmazások terén sajnos most sem halmoztak el minket mindenféle földi jóval, a Scanner Pro 6 és a GoodReader már a múlt héten is akciós volt. Érdemes viszont egy pillantást vetni a Soulver iOS-es változatára, melynek maces verziójáról csak úgy írtunk korábban, mint „a világ legjobb számológépe.”

A játékokkal pedig Dunát lehetne rekeszteni, összesen három kategóriát is szenteltek nekik. A Game Hits, mint a neve is mutatja, sikerjátékokat rejt magában, itt van például az egyik kedvencem, a BADLAND, de nem hiányozhat a Shadowmatic, a LIMBO és egy kis Cut the Rope sem. A veterán játékok között megtalálhatjuk az eredeti Angry Birdsöt, a klasszikus Fruit Ninját és a Cut the Rope 2-t, de természetesen nem maradhatott ki a Tetris és még három Angry Birds-játék sem.

App Store 100 akciós app

A More Games to Explore kategóriából kiemelném az RGB Expresst, amire egy időben eléggé rákattantam, egy aranyos grafikájú logikai játékról beszélünk. A Doodle Jump szintén nagy klasszikus, a Bio Inc. segítségével pedig kiélhetjük gyilkos hajlamainkat, hisz a lényeg egy halálos betegség „kifejlesztése”, ami amilyen morbidnak hangzik, igazából olyan szórakoztató.

• „100 Apps & Games at New Low Prices” akciós válogatás az App Store-ban

Forrás: The Verge.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!