imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Újabb Apple Watch kihívás a Föld napja alkalmából


2017 és 2018 után immár harmadik alkalommal mozgat meg egy kicsit az Apple, hogy megkaphasd a Föld napján teljesített kihívás után járó jól megérdemelt jelvényt.

Tudjuk, hogy a vállalat mindent megtesz azért, hogy ökolábnyomukat a lehető legkisebbre csökkentsék és készülékeik gyártásakor is is maximális környezettudatosságra törekedjenek, nem véletlenül nyerték már el korábban is a legzöldebb cégnek járó megtisztelő címet.

Természetesen felhasználóikat is maximális környezettudatosságra buzdítják, olyannyira, hogy a Föld napjáról idén sem feledkeztek el megemlékezni. Tavaly mi is összeszedtük kicsit bővebben miről is szól ez az alkalom.

John McConnell békeaktivista, aki egy ’69-es UNESCO gyűlésen dobta be először a Föld napja ötletét

Mint már az előző két évben is, most is, a jól bevált 30 perces bármilyen mozgás garantáltan egy új jelvényt ér. Nincs más dolgod, mint mozgásod bármilyen arra alkalmas, az Egészség appal szinkronizáló alkalmazással rögzíteni április 22-én, és tied is a plecsni.

Ez már a harmadik kihívás az évben, Valentin napon a szerelmet hajkurászva, a Nemzetközi Nőnapon a hölgyeket virággal ostromolva szerezhettünk újabb és újabb különleges jelvényeket.

Te begyűjtötted eddig idén mindet?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!