imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Újabb Apple Watch kihívás élesedik a mai napon


Ahogy már múlt héten beszámoltunk róla, a mai napon újabb egyedi kitűzőt zsebelhettek be, ha úgy érzitek, ideje lenne lemozogni a vasárnapi ebédet. 

A Grand Canyon Nemzeti Park 100. évfordulóját ünnepelve nincs más dolgod mint megtenni a South Kaibab Trail és a Cedar Ridge távolságát oda-vissza, vagyis 4,8 km teljesíteni sétálva, futva, túrázva vagy kerekesszékkel.

A táv abszolút nem teljesíthetetlen, egy kényelmes sétával bőven lemozogható a húsleves és a rántotthús is, aż időjárás pedig úgy tűnik valóban kellemes lesz arra, hogy a szabadban töltsd az időt, megszerezve ezzel a legújabb egyedi tevékenységi kitűződet és a hozzá passzoló iMessage matrica szettet.

Ne felejtsd el elindítani az edzésed!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!