imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb biztos jel az iPhone 8 végleges kinézetével kapcsolatban


A tegnapi HomePod kódjából kiszivárgott sematikus kép után egy újabb biztosra vehető jel mutatja, hogy milyen lesz az iPhone 8 végleges kinézete. Most a SIM-tálca használatát illusztráló ábra buktatta le az Apple-t, ha még nem lett volna amúgy is minden egyértelmű.

Az alábbi képen is jól látszik, hogy az Apple már javában készül az őszi nagy rohamra, ugyanis tegnap a Weibón tűnt fel egy a SIM-tálca használatát illusztráló kép, ami pont olyan, mint amilyet a cég az iPhone 7 mellé is csomagol közvetlenül a SIM-tű alá. Ha valóban így fog kinézni a mellékelt útmutató, akkor az egyrészről azt jelenti, hogy már lázasan készül az iPhone-ok csomagolása, másrészről pedig hogy idén még a megszokottnál is korábban szivárgott ki kép a doboz a tartalmáról.

Ebből pedig néhány, eddig még csak találgatott dolog beigazolódni látszik. Ugye, a tegnapi kódból kinyert sematikus kép alapján már nem volt kétségünk afelől, hogy a végleges kinézetet látjuk, azon viszont nem látszódtak a gombok. Ezen a fotón pedig nehéz nem észrevenni a gigantikusra növekedett oldalsó lezáró gombot. Most már csak az a kérdés, hogy végül miért növelte meg az Apple a méretét. Erre a biztos választ valószínűleg a Keynote előtt már nem kapjuk meg.

Ami szintén feltűnő, hogy a kis kameraszigetben csak egyetlen pötty található, ami az előlapi kamerát jelzi a hangnyílás mellett. Ez az újabban pletykált arcfelismerés miatt lehet furcsa, és az eddigi rendereken szinte kivétel nélkül mindenhol dupla kamerát láttunk (volt, ahol többet is). Több eshetőséget is számításba vehetünk: az Apple megoldotta egy kamerával a csodatechnológiát; az Apple végül nem csinál újfajta biometrikus azonosítást; vagy egyszerűen nem valódi a kép.

Forrás: 9to5mac

Az iPhone 8 témával már nagyon sokat foglalkoztunk már, hiszen idén különösen bőséges infóáradat övezi a vélhetően szeptemberben bemutatásra kerülő jubileumi iPhone-t. Korábban például összeszedtünk 10 információt az iPhone 8-ról, de sok más cikket is találsz az oldalon. Ha már nagyon sürget az idő és még az iPhone 8 bemutatása előtt újra cserélnéd régi telefonodat, akkor nézz szét az iSTYLE akciós iPhone modelljei között, az iPhone 7-et és az iPhone SE-t is kedvezményes áron vásárolhatod meg.

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!