imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Újabb díjat söpört be a The Morning Show-val az Apple TV+


Ezúttal a The Moring Show-ban szereplő Jennifer Aniston volt a szerencsés, aki hazavihette a legjobb televíziós színésznőnek (televíziós drámasorozat kategóriában) járó SAG-díjat, azaz a Screen Actors Guild Awards névre hallgató, feszes fenekű tömör bronz férfi szobrot. 

Bár a Golden Globe átadón nem úgy aratott a sorozat, hogy azt többen is várták, a múlt héten a kritikusokat sikertült meggyőznie Billy Crudupnak, hogy megérdemli a legjobb férfi mellékszereplő díját a dráma sorozat kategóriában. Most Anistonnak az amerikai színészszakszervezetet sikerült meggyőznie a tehetségéről.

A magyar idő szerint ma hajnal kettőkor kezdődő eseményen Jennifer Aniston mellett még jelölték Steve Carellt és Billy Crudupot is legjobb televíziós színésznek (televíziós drámasorozat) járó díjra, nekik azonban nem sikerült bezsebelni az elismerést.

Forrás: Screen Actors Guild Awards

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!