imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb fotó az Apple Campus 2 építéséről


Ron Cervi, a KCBS riportere és légi fotósa szerencsére gyakran röpköd helikopterével Cupertino felett. Tőle kerültek ki néhány héttel ezelőtt azok a fotók, amiken az látszott, ahogy épülnek az Apple Campus 2 alapjai és már teljesen kivehetővé vált a kör alakú épület kiterjedése és majdani mérete.

Ron az Instagramon sky1ron néven nyomul, és itthoni idő szerint tegnap délután posztolt egy újabb képet az építkezésről. Látszik, hogy a szerkezet egyre inkább kezd „kiemelkedni” a földből, szóval a munkálatok továbbra is gőzerővel folynak, valószínűleg földalatti részek építését láthatjuk:

Emlékeztetőül: az Apple új űrhajó-főhadiszállását a tervek szerint 2016-ban fogják átadni. Alapterülete 260 ezer négyzetméter lesz, és a Norman Foster cége által tervezett épület lesz az Apple szerint a legkörnyezetbarátabb a maga kategóriájában.

Korábbi híreink a témában:
• Apple videó a környezetvédelemről: Better
• Apple “Spaceship” HQ az HBO sorozatban
• Kezd formát ölteni az Apple űrhajója
• Új Caffé Macs menza nyílt Cupertinóban
• Repüld körbe az Apple Campus 2-t!
• Kispálya a VB-stadion az Apple Campus 2-höz képest
• Életnagyságú Apple Campus 2 „makett” Németországban

Forrás és borítókép: 9to5Mac.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!