imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Újabb helyzetjelentés érkezett az idei 5G-s iPhone-ok fejlesztéséről


Múlt hónapban Ming-Chi Kuo négy új 5G-s iPhone érkezését is kilátásba helyezte az év második felében. Úgy tűnik, ezek az eszközök sub-6Hz-es technológiával és mmWave támogatással is érkezhetnek egyes régiókban.

Kuo szerint az mmWave-vel felszerelt modellek 5 különböző piacra érkezhetnek: az Egyesült Államokba, Kanadába, Japánba, Dél-Koreába és az Egyesült Királyságba. Az Apple pedig kikapcsolhatja addig az 5G-s funkciót, amíg az adott országokban megfelelő lefedettséget nem ér el a szolgáltatás. Ezzel is csökkentve a gyártási költségeket.

A szinte tévedhetetlen Apple-jós most még eggyel magasabbra helyezte a lécet és olyan információkat hozott, mely szerint egyszerre jöhetnek az összes Sub-6GHz-es és sub-6GHz-plus-mmWave technológiával felszerelt modellek valamikor 2020 második felében, a szállítás pedig a harmadik negyedév végén vagy a negyedik negyedév elején kezdődhet meg.

Az FCC értelmezése szerint a Sub-6GHz magába foglalja az összes alacsonyabb sávszélű hálózatot:  a 2,5Ghz, 3,5Ghz, és 3.7-4.2Ghz is. Míg az mmWave, vagyis milimeter Wave 24GHz-et jelöl és sávszéle akár 1Gbps is lehet.

Ezzel szemben akadnak olyan informátorok is, akik nem értenek ennyire egyet Kuo időzítésével, Szerintük a sub-6GHz-es modellek szeptemberben, míg az mmWave-es készülékek pedig decemberben vagy jövő év januárjában kerülhetnek a boltok polcaira.

Kuo szerint mind a sub-6GHz és mmWare-es 5G-s iPhone-ok fejlesztése ütemterv szerint zajlik, így jó esélyünk van rá, hogy a szeptemberi Keynote-on be is jelentsék az összes új eszközt.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!