imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb iPades oktatóvideók az Apple-től!


Ez az első alkalom, hogy direktben a legújabb iPad Próhoz készítettek oktatóanyagot. Nem is egyet, rögtön ötöt.

A hétvége folyamán az Apple 5 új oktatóvideót is feltöltött YouTube-csatornájára, amelyben az új iPad Prók képességeihez próbálnak segítséget nyújtani, ötletet adni. Persze a tippek egy része pontosan ugyanúgy elvégezhetők más iPad modelleken is, így azoknak is érdemes lehet vetni rájuk egy pillantást, aki nem ruházott be a legfrissebb táblagépbe.

Szó esik dokumentumok szkenneléséről, podcastolásról, prezentációkészítésről, jegyzetelésről, de még lakberendezésről is. A videókat elég minimálra vették, nem erre ment a dizájnköltségvetés az biztos, de végülis nem is ez a lényeg.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!