imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb iPhone alázó Samsung reklám – Wall Huggers


A Samsung újabb reklámmal rukkolt elő, melyben ismét az iPhone használókat tűzte céltáblára.

A “Wall Huggers” címmel futó reklámot magyarul “Fal Ölelők”-re lehetne fordítani. A Samsung szerint az iPhone tulajok kénytelenek a fali töltőjükhöz láncolva élni az életüket. Szerencsére a Samsung Galaxy S5-ben lehet cserélni az akkumulátort, és fekete fehér üzemmódban akár plusz egy napot is kibír. Íme a reklám:

Ott vannak ők. Odagyűlnek a konnektorokhoz a szemetesek közelébe. Hozzá vannak kötve a falhoz. A legalapvetőbb dolgokat sem tehetik meg szabadon, mint például megfogni egy pohár italt, vagy hogy közösen nevessenek egyet a kollégáikkal. Vagy egy ismerősükkel üldögéljenek. Addig maradsz ott (a falnál) amíg az akkumulátorod azt mondja.

Szüksége is van a Samsungnak ezekre a reklámokra, ugyanis Angliában például még az iPhone 5c-ből is többet értékesítettek mint a nemrég megjelent csúcs Samsung készülékből a Galaxy S5-ből.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!