imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb iPhone-nal készített videó a Bentley-től


Tavaly ilyenkor robbantott nagyot a Bentley az Intelligent Details című reklámfilmjükkel, amit iPhone 5s-ekkel vettek fel, és egy Bentley Mulsanne hátsó ülésein vágták meg – így szerették volna ugyanis felhívni a figyelmet az autó technológiai csomagjára, melyben többek között két, az első ülésekből kihajtogatható iPad Airt kapunk a nagyjából 300 ezer eurós autóhoz.

A reklám után pedig szerencsére azt is elárulták egy „így készült” filmben, hogy pontosan milyen eszközöket, kiegészítőket és alkalmazásokat használtak a film elkészítéséhez. Már akkor azt nyilatkozta a mostani videót is jegyző Austin Reza, hogy annyira megtetszett nekik az iPhone videós képessége, hogy valószínűleg a jövőben sem zárkóznak el a telefon hasonló felhasználásától.

Így is lett, ugyanis egy évvel az első videó után megérkezett a következő, most már iPhone 6-tal és iPhone 6 Plusszal forgatott Bentley-film. Az idei videóban – sajnos – sokkal inkább ruhákról, mintsem autókról van szó, ugyanis a film ezúttal a híres londoni Savile Row mérték utáni szabóságairól szól, akik egyedi zakókat készítenek a Bentley számára.

A ruhadarabok egy kiállításra készültek, amit a washingtoni brit nagykövet, Sir Peter Westmacott rezidenciáján rendeznek meg május 14. és 15. között. A kiállítás a „Savile Row and America, a Sartorial Special Relationship” címet viseli, és a szabászatról, valamint Amerika és a Savile Row szabói közötti kapcsolatról szól. A főszponzor, mint kitalálhattuk, természetesen a Bentley.

Ennél sokkal érdekesebb azonban számunkra, hogy milyen eszközöket használt fel a forgatáshoz Reza csapata. Az iPhone 5s-eket tehát a korral haladva a legújabb modellekre cserélték. Szoftverek terén viszont maradtak a jól bevált megoldásoknál, ezúttal is a FiLMiC Prót használták a felvételre egy másik alkalmazással kiegészítve – igaz arról nem esett szó, hogy ezúttal is iPaden vágták-e meg a kész anyagot. Ami a kiegészítőket illeti, ismét előkerült a jó öreg MōVI M5, a BeastGrip Pro, valamint természetesen ezúttal is számtalan egyéb állványt, illetve különböző előtétlencséket is használtak. Ezek közül a legérdekesebb talán a Moondog Labs anamorf lencséje, amivel a 16:9-es képaránynál szélesebb felvételek készülhettek. Íme, az így készült videó:

Forrás: AppleInsider. Borítókép: Bentley.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!