imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb iPhone-reklám: középpontban a fotók és videók


Új taggal bővült a jelenlegi iPhone-reklámvideók sora. Közös vonásuk, hogy sok-sok készüléket látunk a képernyőn, melyeknek a kijelzőjén az adott videó témájának megfelelő tartalmak jelennek meg.

A kampány keretein belül volt már szó arról, hogy a felhasználók 99%-a elégedett az iPhone-jával, és arról is, hogy milyen előnyöket nyújt az, hogy az Apple készíti a hardvert és a szoftvert is. Aztán jött a harmadik videó, melyben az alkalmazásokra helyezték a hangsúlyt, ebből megtudhattuk, hogy jelenleg több mint másfél millió kézzel válogatott appot tölthetünk le az App Store-ból.

A mostani reklámban az iPhone egyik legnépszerűbb funkciója, vagyis a fotózás és a videózás került a középpontba. Ez nem új keletű ötlet az Apple részéről, hiszen nemrég zajlott a „Shot on iPhone 6”-kampány, melyben először a cég weboldalán, majd világszerte óriásplakátokon és újságokban tűntek fel a legjobb iPhone 6-tal készített fotók, később pedig videós galériát is kapott a projekt, amibe rendszeresen kerülnek új felvételek.

Most tehát fotózunk és videózunk, így a telefonok kijelzőjén ennek megfelelő tartalmat látunk, annyival megbolondítva a dolgot, hogy egymás melletti iPhone-ok segítségével különböző mókás „montázsokat” hoznak létre:

A szöveg hasonló a korábbiakhoz, arra hívják fel a figyelmet, hogy mennyire egyszerű nagyszerű fotókat és videókat csinálni az iPhone-unkkal, valamint természetesen a többi reklámból ismerős végkövetkeztetés sem maradhat le:

Minden nap több millió lenyűgöző fotót és videót készítenek iPhone-nal. Ez azért van, mert az iPhone mindenki számára könnyűvé teszi a nagyszerű fotók és videók elkészítését. Ha valami nem egy iPhone – az nem egy iPhone.

iPhone-reklám: középpontban a fotózás

Érdekes, hogy csak most került terítékre a fotózás a reklámsorozatban, hiszen ez mindig nagy erőssége volt az iPhone-nak: több fotó készül a világon az Apple telefonjaival, mint bármelyik másik okostelefonnal vagy fényképezőgéppel. A Flickren az öt legnépszerűbb kamerából négy iPhone (a negyedik helyre furakodott be a Samsung Galaxy S5), a listát pedig mi más vezetné – természetesen az iPhone 6. Naponta nagyjából egymillió olyan képet töltenek fel a népszerű fotómegosztó szolgáltatásra, melyet ezzel készítenek a felhasználók.

Forrás: AppleInsider. Borítókép: Apple.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!